Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Ultima rectificare a bugetului local al municipiului Caransebeș a adus sume importante pentru două societăți aflate în subordinea administrației locale.

Nu mai puțin de 12 milioane de lei au fost alocate operatorului local „Transal Urbis”, societate ce va administra transportul public local de călători. „Am alocat aceste fonduri astfel încât licitația pentru cele șase autobuze și două microbuze ce vor fi achiziționate pentru transportul în comun să se facă prin această societate, ce are ca obiect de activitate și transportul de călători.

În acest fel, «Transal Urbis» își va recupera TVA-ul din achiziția acestor mijloace de transport, o sumă importantă care va fi un balon de oxigen financiar pentru societate”, a precizat primarul Marcel Vela. O altă sumă importantă, aproape jumătate de milion de lei a fost direcționată către societatea „Cazare și Servicii Publice”, bani necesari pentru finalizarea lucrărilor la internatul școlar al Liceului „Dacia”.

„La internat a fost finalizat acoperișul, am reabilitat etajul al doilea, vom continua cu termoizolațiile, cu schimbarea geamurilor și a mobilierului, ceea ce nu s-a mai întâmplat de foarte multă vreme la acest imobil”, a mai spus edilul-șef.

Lidia Almăjanu

Adaugă comentariu