Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – O persoană a fost grav rănită joi, 31 iulie, în urma unui accident rutier produs în apropierea pasajului din Triaj, înspre Centrul Civic.

Potrivit comisarului şef Dan Bortiş, din cadrul IPJ Caraş-Severin, în incident au fost implicate trei autoturisme: „Unul dintre acestea, care circula din direcţia Centrul Civic spre cartierul Lunca Bârzavei, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Carosabilul fiind umed, a derapat, a pătruns pe contrasens unde a lovit două maşini care circulau regulamentar. Pe lângă pagubele materiale, în urma accidentului a rezultat şi rănirea conducătorului auto vinovat de producerea accidentului care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean. Celelalte trei persoane, pasageri în celelalte două maşini care circulau regulamentar, nu au suferit vătămări corporale“.

Trebuie spus că persoana rănită grav a fost prinsă între fiarele maşinii, fiind necesară intervenţia unui echipaj de la Descarcerare. Iar circulaţia a fost îngreunată în zonă până la retragerea de pe carosabil a autoturismelor implicate.

Antoniu Mocanu

7 Comments

 1. Cate accidente mai trebuie sa fie pana cand autoritatile sa inteleaga ca siguranta oamenilor e mai presus decat nostalgia tramvaiului. Scoateti liniile si nr. accidentelor in acea zona va fi foarte aproape de ZERO.

 2. Al 3 lea sa evaporat? sau nu trebuie sa fie vazut? Oricum atata timp cat inteligentii nostri de la Primarie sau Politie, nu stiu, nu pun balustrate ca si in Timisoara pe Sagului o sa tot vedem teribilisti dinastia!

  • Dragule, chestiile alea lungi din metal care le vezi tu in Timișoara (in drul tau spre Mall la film, ca altundeva nu sti sa ajungi) se numesc „balustrade” nu „balustrate”. Cea de-a treia masina implicată in accident nu s-a evaporat, esti doar tu puțin chior deoarece se vede mai in fata un Logan alb cu nr.de MAI. Aceea e cea de-a treia masina implicată in accident. Si s-a evaporat asa se scrie, nu sa evaporat. Mai bine taceai…filozof ramaneai!

  • Daca tot are excedent bugetar primaria, poate se gandeste sa scoata liniile de tramvai macar din Triaj, sa refaca carosabilul ca sa nu mai fie alunecos pe dale si sa monteze (ca in Sag) parapeti de beton intre directiile de mers.

 3. Rusalin Lupașcu Reply

  Bine Alexandrule, daca taceai tu erai si mai filozof… Ia fraza ta, se scrie „stii”, cu doi „i”, ca asa ai învățat la școala (Indicativ prezent: (tu) ştii, (tu) nu ştii). Da’ nu despre gramatica discutam nu?
  Acolo, in zona aceea se petrec multe accidente si nimeni nu ia nicio măsura, nici primăria si nici Rutiera nu se autosesizeaza, sa faca ceva util pentru a reduce numărul accidentelor acolo.
  Ar putea încerca sa monteze mai multe giratorii prin oras, din acelea de plastic, ca pe Muncii, ca sinele de tramvai n-au cadru legal sa le demonteze si e o operațiune costisitoare, dar asa cu giratorii…
  Dar in Triaj au reusit sa închidă rapid accesul pe Ion Vidu si pe Ciprian Porumbescu dinspre centru inspre Govândari, dupa ce Liderul unui anumit sindicat a fost implicat in accident acolo. Numai asa se poate la noi, dar sa se autosesizeze careva, din părți…
  Păcat, ca uite, au loc in continuare o grămada de accidente acolo (si nu numai) si soluții pt a le evita exista si destul de simple.

  • tu esti si mai prost, cum sa instalezi giratoriu pe 2 benzi de mers ? giratoriu se pune de la 3 in sus „desteptule”

   • Rusalin Lupascu Reply

    Esti prost cu spume Deiu… Sau esti sofer de ocazie, daca tu n-ai vazut Giratoriu pe 2 benzi.

Adaugă comentariu