Caraş-Severin, Romania

PRISACA – Un cărăşean supărat că nu i s-a schimbat contorul electric i-a dat cu toporul în cap celui venit să-l citească.

În data de 16 februarie, Poliţia Caransebeş a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe raza localităţii Prisaca un bărbat a fost agresat.

Poliţiştii au constatat că Alexandru V., de 22 ani şi tatăl acestuia Gheorghe V., în vârstă de 53 ani se aflau pe raza localităţii pentru a citi contoarele de energie electrică. Ajuns în faţa unui imobil, tatăl a avut un conflict verbal cu proprietarul acestei locuinţe, Vasile B., în vârstă de 67 ani, care a refuzat să-i fie citit contorul, pe motiv că acesta nu i-a fost schimbat. Supărat, a luat în topor şi l-a lovit în zona capului pe Gheorghe V.

La scurt timp a ajuns şi fiul victimei căruia i-a fost zgâriată maşina şi a fost şi el lovit cu coada toporului. Cel lovit a fost transportat la spital.

4 Comments

 1. 1. contoarul se afla in incinta proprietatii, cei de la enel vin neanuntati,de multe ori intra fara sa fie proprietarul de fata.
  2.politistii erau de la rutiera (halal 112);dupa 1ora de negocieri,faptasul a accetat sa iasa din casa si sa mearga la postul de politie cavaran sa dea declaratii !!!!;dupa care s-au intalat linistiti cu radarul in fata primariei cavaran.
  3,proprietarul prezenta urme de lovituri pe fata, iar fiul celui agresat prezenta rani la miini !!!
  4.s-a facut testul de alcoolemie tuturor ??
  5.toleranta politiei duce la astfel de cazuri

 2. S-a sculat simtul proprietatii pe taranul asta?
  Nu-i nimic. Cred ca este timpul ca justitia sa intre pe fir.
  Ai vazut tu !!! Si-a facut singur dreptate. Si Becali a vrut sa fac la fe. Si a patit-o.
  Cred ca este cazul sa o pateasca si „justitarul” asta.

  • „taranul” este de etnie ucrainean, a cumparat recent casa. fiii acestuia lucreaza in strainatate la constructii. conflictul nu l-am vazut, dar de cind au venit cei de la circulatie si salvarea DA…,INCLUSIV CIND A APARUT SI UN POLITIST CU MASINA PARTICULARA DUPA CA L–A SUNAT FIUL CELUI AGRESAT .ce se mai intimpla in acea localitate?? de la minori care circula cu tractoare, monopede…, la soferi beti,furturi,…iar seful de post se face ca nu vede. cind exista reclamatii avertizeaza faptuitorii si apare si el dupa vreo ora -doua

Adaugă comentariu