Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Parcurile reşiţene şi locurile de joacă sunt luate în vizorul lucrărilor făcute de angajaţii municipalităţii.

După ce mai mulţi reşiţeni s-au plâns de starea deplorabilă a locurilor de joacă, municipalitatea a promis reabilitarea lor, înlocuirea elementelor stricate şi montarea altora noi, dar şi amenajarea de noi locuri de joacă. Zilele acestea, angajaţii Serviciului Public pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, de Iluminat Public şi Deszăpezire execută o serie de lucrări la acest capitol.

„În Parcul Tricolorului au fost montate suplimentar 20 de bănci, iar în locul de joacă pentru copii vor fi amplasate încă opt elemente. De asemenea, reprezentanţii Primăriei Reşiţa efectuează lucrări de asfaltare a parcărilor. Până în prezent a fost realizată parcarea de pe Aleea Macilor (Microraion III) pe o suprafaţă de 700 de metri pătraţi”, se arată într-un comunicat emis de către Biroul de presă al municipalităţii.

Potrivit documentului citat, pentru ziua de joi, 8 august, era programată asfaltarea parcării de pe aleea Buhui, din dreptul imobilelor cu numerele 1 şi 2 (tot în Microraionul III), pe o suprafaţă de 1.050 de metri pătraţi. În perioada următoare sunt programate lucrări de asfaltare a parcărilor pe Bulevardul Republicii numărul 8, în Microraionul IV şi pe Calea Caransebeşului. După finalizarea lucrărilor, parcările vor fi marcate şi date spre închiriere. De asemenea, sunt în curs de desfăşurare şi lucrările de pavare a străzii Rândunica din municipiu.

Antoniu Mocanu

3 Comments

  1. Faceti cate locuri de joaca doriti, aruncati banii pe fereastra, oricum cel mai mare loc de joaca este si va ramane centrul civic ! :)) … (si nu ma refer la locul amenajat langa Nera, ci la intreg centrul)

    • Resitenii au copii si acestia merita sa se joace in spatii sigure si in ultmimii ani se vede interesul autoritatii pentru amenajarea si intretinerea cu asfalt de locuri. In loc sa multumiti autoritatii comentam aiurea de Centrul Civic care a fost executat in alt mandat si a fost executat prost.

  2. „A inceput marea reabilitare”…Acum vreo doi ani a inceput si marea borduriada neterminata nici pana in prezent si fara nicio perspectiva de finalizare. De toata duba.

Adaugă comentariu