Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Peste 500 de sute de reşiţeni s-au adunat, joi seara, pentru a doua zi, consecutiv, în Centrul Civic al municipiului, pentru a protesta.

„Am participat la Revoluţia din 1989, alături de timişoreni, şi suntem acum alături de ei şi de întreaga Românie. Doar uniţi putem avea o voce puternică şi putem să stârpim corupţia şi toate nedreptăţile săvârşite de politicieni. Trebuie să înţeleagă PSD şi toate partidele, de altfel, că tot ceea ce fac trebuie să fie pentru oameni, nu împotriva lor. Eu sunt convins că dacă stopăm corupţia, românii ar putea trăi chiar bine… De ceea ce a rămas trebuie să avem grijă! Vrem un viitor pentru copii noştri, dar şi pentru noi, atât cât mai avem. Vrem să trăim decent”, au amintit protestatarii.

Un grup de demonstranţi a plecat, în jurul orei 20:00, din cartierul Govândari, traversând municipiul. Aceştia li s-au alăturat colegilor care protestau deja în centrul Reşiţei. Protestatarii au strigat lozinci de unitate împotriva ordonanţei şi a unor exponenţi politici. Oamenii au amintit că vor continua protestele.

1 Comment

  1. Vasile Cojocaru Reply

    Oamenii din PSD SI ALDE oare nu isi dau seama ce guvern apara? Am vazut azi o postare a doamnei lider de la ALDE CS care ne explica regulile polemicii civilizate. Dialog si civilizatie se numeste impunerea unei ordonante cu pumnul in gura, o ordonanta prin care se da liber furtului din bani publici si prin care infractorii sunt scapati de dosare? Dialog a fost ceea ce a promovat guvernul inainte de promovarea ordonantei? Sunt profund dezgustat de astfel de demagogie. Doamna respectiva nu are curajul nici macar de a lasa posibilitatea de a comenta la postarile sale.

Adaugă comentariu