Caraş-Severin, Romania

ORAVIŢA – În noaptea de 3/4 august, Mircea I., în vârstă de 22 ani, după ce a băut în mai multe localuri din oraş, a plecat la locuinţa unde stătea în gazdă. De acolo a furat cheia unei maşini şi a plecat la plimbare pe drumurile din Oraviţa, deşi nu avea permis de conducere.

În timp ce efectua manevra de mers înapoi, a avariat un alt autoturism parcat pe trotuar, apoi a plecat de la locul accidentului. Însă acesta a fost doar primul accident pentru că, în timp ce mergea pe contrasens, pe o stradă pe sens unic, a virat brusc pentru a evita impactul cu o altă maşină şi a lovit zidul unei case.

Sătul de plimbare, tânărul a abandonat autovehiculul şi s-a ascuns în podul unui imobil, unde a fost, în cele din urmă, găsit de poliţişti.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru furt calificat, conducere fără permis, conducere cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei. Mircea I. a fost reţinut, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Adaugă comentariu