Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Acesta este pulsul Bursei generale a locurilor de muncă, de vineri, 12 aprilie, de la Reşiţa şi Băile Herculane.

Judeţul are, potrivit evidenţelor de la Şomaj, un număr de peste 3.500 de persoane afectate de acest fenomen. Iar pentru ele Bursa generală a locurilor de muncă oferă, în două locaţii, peste 150 de locuri de muncă. Când? De la ora 9.00, la Campus Cafe, la universitatea reşiţeană, respectiv în sala de sport a Liceului „Hercules“, din staţiunea de pe Valea Cernei.

38 de agenţi economici cărăşeni au confirmat participarea la eveniment – 22 la Reşiţa, 16 la Herculane –, dintr-un număr de 119 firme contactate de organizatori. Care e oferta bursei? Pentru Reşiţa, sunt disponibile locuri de asistent manager, consilier vânzări auto şi ingineri de diferite specializări – toate pentru cei cu studii superioare, precum şi posturi de vânzător, lucrător comercial, ospătar, confecţioner, maistru în confecţii, strungar, frezor, sudor, mecanic auto, electrician auto, cofetar, electrician, fierar betonist, dulgher, operator CNC, agent curier, bucătar, brutar şi muncitor necalificat. Pentru Băile Herculane, sunt disponibile posturi de bucătar, ospătar, recepţioner, cameristă, lucrător comercial, tâmplar, spălător vehicule, tăietor lemne foc, îngrijitor spaţii hoteliere şi muncitor necalificat. Cei interesaţi – persoane care vor să lucreze şi reprezentanţi de firme – sunt aşteptaţi în ambele locaţii, participarea fiind gratuită.

Adaugă comentariu