Caraş-Severin, Romania

CIUCHICI – În perioada următoare, la şcoala din Ciuchici şi la cea din Nicolinţ se vor relua lucrările de modernizare. Demarate încă de anul trecut, acesta au fost sistate pe perioada iernii, dar odată cu încălzirea vremii muncitorii se vor reapuca de treabă.

„Se va lucra la utilităţi, dar şi la faţada clădirilor, căci interioarele sunt deja făcute. De aceste îmbunătăţiri beneficiază aproximativ 75 de copii, cu tot cu cei de la grădiniţă, care funcţionează în incinta acestor unităţi de învăţământ.

Mi-aş dori şi o sală de sport, pentru ca această activitate să nu fie întreruptă pe timpul iernii, sau când afară plouă. Nu promit, însă, nimic, căci prioritate sunt cele două şcoli, pe care le dorim gata cât mai curând“, ne-a declarat primarul comunei Ciuchici, Ion Orbulescu.

Edilul ne-a vorbit şi despre centrul de informare turistică, un proiect de 100 de mii de euro, câştigat de primărie prin accesarea Măsurii 313 – „Încurajarea activităţilor turistice“, care momentan se află în faza de licitaţie. „În câteva zile vom cunoaşte şi numele firmei care va prelua această lucrare. Construcţia va fi ridicată chiar în centru de comună, şi va fi dotată cu toate cele necesare“, a precizat Orbulescu.

Roxana Bălan Nafiru

1 Comment

  1. Erau bune şi nişte fete noi, dar în cazul ăsta mi-e teamă că-i vorba de feţe noi (ale clădirilor:)

Adaugă comentariu