Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Numărătoarea inversă a început până când rock-ul va pune din nou stăpânire pe poiană. Se întâmplă după trei ani de pauză de la cele două ediții care au adus nume importante ale rock-ului românesc și internațional la Reșița. Sau, mai corect exprimat, deasupra ei!

Anul acesta, MC Trust România aniversează 20 de ani de existență, așa că băieții și fetele de la MC Trust Reșița n-au stat pe gânduri în a se alătura primăriei în organizarea unui eveniment ce se dorește tot mai bun de la an la an.

Cristi Hrubaru va prezenta festivalul din perioada 13-15 iulie pentru care organizatorii au bătut palma cu alte nume importante ale rock-ului. Guano Apes (foto), Bucovina, Alex Calancea & Lupii și The Schnitzels urcă pe scenă în prima zi. Ad Infinitum, Zdob și Zdub, Celelalte Cuvinte, The Rock și Amala cântă a doua zi, iar Altar, Massive Wagons, Rezident Ex, Danaga și Glasovi iz unutrašnjosti încheie festivalul pentru care biletele puse în vânzare pe iabilet.ro costă 200 de lei, respectiv 100 de lei pentru o zi.

Nu sta însă pe gânduri în a participa la concursul demarat de Banatul Montan pe pagina proprie de Facebook. Pentru asta, distribuie postarea referitoare la concurs de pe pagina amintită și dă tag la trei prieteni cu care vrei să mergi la festival. Înscrie-te până pe 20 iunie ora 23:59 și câștigă patru bilete la Custom. După ce te vezi cu biletul în mână, până pe 30 iunie, înscrie-te la concursul care te urcă cu capul în nori, la propriu. Trimite-le organizatorilor dovada că ți-ai cumpărat bilet și distribuie postarea referitoare la acest concurs de pe pagina festivalului. Vor fi 60 de norocoși extrași de Cristi Hrubaru, câte cinci la fiecare dintre cele patru urcări din fiecare zi de festival.

Participă și la activitățile cu care CEZ vor fi prezenți la Custom și descoperă că energia este un domeniu accesibil, plin de expresivitate, creativitate și umor.

Dacă ai peste 16 ani și vrei să faci parte din povestea Custom, înscrie-te la selecția pentru a deveni voluntar la eveniment, completând formularul postat de organizatori pe pagina de Facebook a festivalului. Pentru că rock-ul umple Dealul Golului dar… totul se va termina după trei zile.

JCS-Ionel Ivașcu