Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Tabăra „Vis de copil“, ediția 2024, organizată la Șură, de cei de la Lions, pentru copiii reșițeni proveniți din medii defavorizate, s-a încheiat după cinci zile intense!

Pe parcursul taberei, copiii s-au bucurat de activități de socializare, de lecții despre importanța igienei, sfaturi de sănătate și alimentație sănătoasă. Au făcut sport cu Mihai Petreanu, au tras cu arcul și au învățat despre tainele muntelui, despre cum să se orienteze în natură, tehnici de supraviețuire în pădure, aprinderea focului cu materiale naturale, cu Semenic Explorer și Munții Carpați.

Au fost „La Șură – Loc Splendid“, au mâncat mici, au făcut plimbări, s-au bălăcit în piscină, s-au jucat jocuri distractive cu voluntarii de la Asociația Humanitas Pro Deo. S-au răsfățat cu prăjituri de la două cofetării și cu sucuri din partea unei societăți, și au servit masa gătită la restaurant, la Reșița.

„S-au distrat la focul de tabără și ne-au învățat și pe noi, ce înseamnă zâmbetul pur, copilăresc, transmite dr. Felicia Quint, președintele zonal al Lions Onix, mulțumind sponsorilor și celor care s-au implicat în această frumoasă poveste pentru copiii reșițeni, transmițând tuturor invitația: „La anul, vă așteptăm alături de noi!“

JCS-A.M.