Caraş-Severin, Romania

MUNTELE MIC – Reîncărcarea bateriilor printr-un tur cu bicicleta prin natură prinde bine în această vară care se anunță una de-a dreptul toridă. Din fericire, la Muntele Mic îi avem pe cei de la weRIDE, care au pregătit și în acest sezon trasee pentru biciclişti, pe diferite grade de dificultate, care trec prin zone superbe din Munții Țarcu!

Așa că dacă eşti biciclist pasionat sau doar amator, dar plin de energie si cu chef de pedalat, vino la Muntele Mic: sezonul de vară weRIDE 2022 s-a deschis oficial!

„Am amenajat și în această vară traseele din weRIDE Bike Park, vremea e excelentă pentru pedalat, avem și turele de eBike. Anul acesta ne-am gândit să venim cu noutăți, iar una dintre acestea e o încercare de a ne conecta cu natura și spiritual, printr-o clasă de yoga sub cerul liber alături de Lexy. Avem și muzică bună și petreceri la Sky Lounge, Snowlicious asigură masa delicioasă numai bună după câteva ture de riding, mai ales că anul acesta am schimbat meniul. Avem trasee de bicicletă în staţiune, plus urcare cu telescaunul. Așa că îi așteptăm sus pe munte pe toți cei care vor să pedaleze ziua și să danseze noaptea“, ne-a declarat Cristi Dunca, de la weRIDE.

De la acesta am mai aflat că weRIDE dispune de 20 de eBike-uri full suspension și de 10 biciclete enduro, fiecare bicicletă închiriată cu echipamentul de protecție aferent, care se pot rezerva pentru weekend. Și tot Cristi Dunca ne-a mai spus că tura specială de eBike de la Herculane, pe care a organizat-o anul trecut, va fi reluată și anul acesta, adresându-se riderilor de nivel mediu-avansat.

JCS-Nina Curiţa