Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN -Tenis, mountain bike, semimaraton, cros și fotbal. Aceasta este oferta sportivă la acest final de săptămână în Caraș-Severin.

În perioada 18-19 august, va avea loc la Gărâna un turneu de tenis care se va desfășura sub egida „Minte sănătoasă într-un corp sănătos”, organizat pentru a promova acest sport în județul Caraș-Severin. Competiția se va desfășura pe terenul de tenis de iarbă din Gărâna, iar Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin va acorda medalii, cupe, diplome și tricouri la finalul întrecerii.

Tot în acest sfârșit de săptămână, mai exact sâmbătă, 18 august, se va desfășura în comuna Bucoșnița o competiție de mountain bike, semimaraton și cros, Gugu Trail Race & MTB. Programul acțiunii sportive va fi: ora 9:00 start mountain bike, 9:10 start copii 3-12 ani, 9:30 start copii 12-16 ani, ora 10:00 start semimaraton și cros, iar de la ora 10:10 va avea loc premierea concurenților.

Nu în ultimul rând, iubitorii fotbalului pot vedea la lucru CSM Reșița în ultimul amical din această vară. Elevii lui Tavi Benga întâlnesc, sâmbătă, de la ora 11, în Valea Domanului, Millenium Giarmata, una din echipele cu care se va duela și în sezonul viitor al Ligii a III-a.