Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – După plecarea antrenorului Marian Pană, interimatul pe banca tehnică a formației Metalul Reșița va fi asigurat de jucătorul Daniel Oprița, care va fi ajutat de un alt coleg din lot, Cristian Apostol.

Formația reșițeană a pierdut runda trecută în Valea Domanului cu FC Olt, scor 0-1, un rezultat care a pus bomboana pe colivă, a dus la îndepărtarea antrenorului, dar a scos la iveală și aspecte urâte din viața extrasportivă a fotbaliștilor de la Metalul. Pentru cele trei etape care au mai rămas de disputat din play-off-ul Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, echipa va fi condusă de experimentatul Daniel Oprița, care are încredere în colegii lui, că aceștia vor face meciuri bune și vor spăla rușinea după evoluția dezamăgitoare în lupta pentru promovare, un obiectiv rămas acum la stadiul de vis.

Metalul Reșița joacă miercuri, 28 mai, de la ora 18, în deplasare la CSM Râmnicu Vâlcea, iar sâmbătă, 31 mai, în Valea Domanului va poposi mult-mediatizata CSU Craiova, formație a cărei prezență în prima ligă stă încă sub semnul întrebării.