Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Spune optimist deputatul social-democrat Silviu Hurduzeu, care crede că PSD va cuceri atât președinția, cât și majoritatea parlamentară, iar în Caraș-Severin va avea cei mai mulți deputați și senatori!

Șeful social-democraților cărășeni rămâne optimist, transmițând „un singur gând: Victorie! Consiliul Politic județean al PSD a decis susținerea moțiunii conduse de președintele Marcel Ciolacu și prim-vicepreședintele Sorin Grindeanu în perspectiva Congresului din 24 august. Cu această ocazie, am completat și structura politică prin desemnarea ca membri în acest for a primarilor și consilierilor județeni nou aleși pe 9 iunie.“

Mai mult decât atât, structura județeană „își turează motoarele în perspectiva alegerilor parlamentare (1 Decembrie) și prezidențiale (24 noiembrie și 8 decembrie)“, iar țintele sunt dintre cele mai înalte. „Obiectivele sunt clare! Vom câștiga toate aceste rânduri de alegeri, vom avea un președinte al României de centru-stânga, punând capăt celor 20 de ani de țepe de dreapta – Băsescu și Iohannis – și vom avea cel mai mare număr de deputați și senatori din județ. Așa cum am discutat cu colegii, toată lumea e mobilizată și înțelege că 2024 este anul PSD. Va fi bine!“, mai crede Hurduzeu.

JCS-T.K.