Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Nou-promovata în Liga 3 s-a impus cu 9-0 în amicalul cu CSM Reșița U17. Pentru formația antrenată de Boșco Vișatovici au înscris Christian Popa (3 goluri), Bogdan Barbu (2 goluri), Cristian Danci, Daniel Vădrariu, Alexandru Avramovici, plus un autogol al elevilor lui Leo Doană!

„Am avut un stagiu de pregătire de o săptămână la stadion, început de luni și se va încheia cu amicalul de sâmbătă împotriva echipei Timișul Șag. În primul amical, cel cu Viitorul Șimian ne-am impus cu scorul de 3-2, a urmat jocul cu juniorii de la CSM Reșița și mai avem acum cu Timișul Șag. Săptămâna viitoare continuăm cu antrenamente la baza noastră de la Lupac, iar pe 5 august vom disputa returul cu Viitorul, la Șimian. Legat de transferuri, suntem în discuții cu 2-3 jucători până pe data de 15-16 august, iar apoi vom parafa lotul de aproximativ 22 de fotbaliști. Recent am adus un portar de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Este vorba despre Cătălin Căpățână, care este junior, născut în anul 2002”, a declarat antrenorul Boșco Vișatovici.

Campionatul Ligii 3, unde va evolua și Lupacul, alături de Progresul Ezeriș și CSM Reșița, va începe pe data de 28 august. Seriile pentru Liga 3 se vor stabili pe 4-5 august.

Următorul amical pentru Voința Lupac va fi sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 11:00, cu CS Timișul Șag.

JCS-Ștefan Moraru