Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac a încheiat seria jocurilor amicale din această perioadă de pregătire cu victoria cu scorul de 2-1 împotriva echipei Phoenix Buziaș! Tot săptămâna trecută, formația din Lupac a cedat, scor 0-1, cu CSM Reșița, într-un alt joc de pregătire!

Acestea au fost ultimele amicale înainte de primul meci oficial, cel cu ACSO Filiași, de pe data de 9 martie. Lupacul se află în acest moment pe locul 7, cu 19 puncte, în timp ce Filiașul este pe poziția a treia, cu 31 de puncte.

„Am încheiat ultima etapă a pregătirii, cea rezervată vitezei specifice. A fost o victorie împotriva echipei din Buziaș adjudecată în viteză, chiar din prima jumătate a primei reprize. Am reușit să marcăm două goluri prin Marian Musteța și Militaru. Știam ca Buziaș are un antrenor foarte bun, în persoana lui Cosmin Petruescu și că venea după două rezultate pozitive împotriva echipei din Dumbrăvița și a celei din Deva. Pe ultima o vom întâlni peste peste două săptămâni. Pot spune ca am dominat la toate capitolele adversarul în acest ultim amical, chiar dacă am primit un gol. Sunt mulțumit de dăruința arătată de întregul colectiv. Mă bucur că reușim mereu după minutul 60 încă să avem ritm și să ne creem ocazii singur cu portarul, indiferent de adversar. La meciul cu Buziaș am avut două ocazii singur cu portarul, chiar și o bară din nou prin Marian Musteța. Jinga și el a scăpat singur cu portarul, Cristodulo la fel. Din păcate, așa cum a fost și în meciul cu CSM Reșița, nu reușim să înscriem din zona careului mic. Acum am intrat în ultima săptămână, cea premergătoare primului meci oficial. Vom juca contra echipei din Filiași și suntem încrezători că putem scoate un rezultat pozitiv, și de ce nu, să ne luăm revanșa după înfrângerea usturătoare din turul campionatului. Sperăm să reintre și cei doi fotbaliști accidentați din lot, este vorba despre Vădrariu și Avramovici, care cu siguranță că ne vor aduce plusul de care avem nevoie. Privim încrezători perioada următoare, cu cele trei meciuri din campionat împotriva primelor trei poziții din clasament. Sperăm să adunăm cât mai multe puncte pentru a arăta că locul Lupacului nu este acesta pe care ne situăm momentan.”, a spus antrenorul Mircea Manu.

JCS-Ștefan Moraru