Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – AFC Voința Lupac a pierdut vineri, 26 august, în deplasare, scor 0-1, partida cu CS Gilortul Târgu Cărbunești, în prima etapă a Seriei a VII-a, Liga 3! Unicul gol al meciului a fost înscris de Denis Bucur, în minutul 53!

La finalul partidei, antrenorul Lucian Dobre s-a declarat dezamăgit de faptul că atacul Voinței n-a funcționat.

„Cred că atacul nostru nu a mers. Avem probleme pe faza de atac și nu mă refer aici neapărat la atacanți. Mă refer la încrederea pe care o au jucătorii în a ataca poarta adversă și a sta în terenul advers. Este clar că mai avem de lucrat la acest aspect. Sunt un pic dezamăgit, aveam speranțe mai mari de la acest meci și dacă i-ai vedea la antrenamente pe jucători ai putea să-i împarți la Steaua și Dinamo. Se pare că la meci nu au aceeași încredere. Pentru noi urmează meciul din Cupa României, cu CSM Reșița. Va fi un meci al orgoliilor. Din câte știu, foarte mulți jucători de la noi au fost respinși, refuzați sau înlăturați de la CSM Reșița. Aș vrea să văd orgoliul lor la acest meci și că au mândrie. Sper ca jucătorii să înțeleagă acest aspect”, a declarat antrenorul Lucian Dobre.

Voința Lupac: Trașcă, Vasilescu, Secoșan (46, Banac), Săndescu, Marcu, Danci (cpt), Vaștag (72, Giurică), Jinga (46, Dan), Lucica (61, Clement), Caia și Urdea (72, A. Lolea). Rezerve: Petruț, Cega, Străin, Dalea.

Pe „croați” îi așteaptă un alt meci greu, în Cupa României, cu CSM Reșița. Partida va avea loc miercuri, 31 august, de la ora 17:30, pe stadionul din Lupac.

JCS-Ștefan Moraru