Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac a câștigat sâmbătă, 24 septembrie, scor 3-1, meciul din deplasare cu CSO Retezatul Hațeg, din etapa a V-a a Ligii 3, Seria a VII-a! În urma acestui succes, „croații” au ajuns la trei victorii la rând și sunt pe locul 4 în campionat, cu 10 puncte!

Tot 10 au și CSM Deva (un meci mai puțin disputat), CSM Jiul Petroșani și ACSO Filiași. Lider este Târgu Cărbunești, cu 12 puncte acumulate.

Noul jucător al Lupacului, Amara, a înscris de două ori (min. 51 și  89) la debut, iar ultimul gol al cărășenilor a fost înscris de Cristian Danci, din penalty (min. 90+1).

„Băieții mi-au făcut un cadou surpriză de ziua mea cu ocazia acestei victorii. Totuși, încă suferim în privința calității jocului. Am adus un jucător nou, pe Amara, și se pare că s-a integrat destul de repede, drept dovadă cele două goluri marcate. Este bine că a debutat cu o dublă. Țin să-i felicit pe băieți pentru că au arătat dorință și cred că aici s-a făcut diferența. Ne așteaptă un meci greu cu CSM Jiul Petroșani. Trebuie să ne pregătim foarte bine și este clar faptul că vom aborda meciul la victorie. Ne dorim să obținem a patra victorie consecutivă și să urcăm în clasament”, a declarat antrenorul Lucian Dobre.

Voința Lupac: Petruț, Săndescu, Banac, Vasilescu, Marcu, Lucica, Danci, Giurică, Caia, Jinga și Dan Ovidiu.

Pentru cărășeni urmează jocul cu CSM Jiul Petroșani, care se va disputa pe data de 1 octombrie, pe stadionul din Lupac.

JCS-Ștefan Moraru