Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cupa Unirii la futsal, care a reunit la start 16 echipe, a avut loc zilele trecute în Sala Polivalentă din Reșița. La finalul competiției s-a impus Voinţa Lupac, pe locul secund s-a aflat Muncitorul Reșița, iar pe trei a fost Progresul Ezeriș, care a învins în finala mică CSȘ Reșița!

Cristian Danci, de la Voinţa Lupac, a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului, iar Alin Sau, goalkeeper-ul formaţiei ACS Comorâşte, a primit distincţia pentru cel mai bun portar.

„Scopul nostru este de promovare a futsalului în Reşiţa şi în judeţul Caraş-Severin. Nu numai prin campionatul judeţean, care este încă în desfăşurare, şi unde avem 12 echipe înscrise în competiţie. Ne dorim ca din vară să avem cel puţin o echipă de Liga 2 care să reprezinte Caraş-Severinul în futsalul românesc. Bineînţeles, la acest turneu, pe lângă echipele de futsal au participat şi echipele de la fotbalul mare. A fost un spectacol sportiv viu-disputat, cu meciuri bune. Pe această cale ţin să mulţumesc tuturor şi să felicit laureatele competiţiei. La festivitatea de premiere au fost acordate şi două distincţii individuale, pentru cel mai bun jucător şi cel mai bun portar al turneului”, a declarat Viorel Lolea, președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin.

JCS-Ștefan Moraru