Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac a remizat sâmbătă, 15 octombrie, scor 0-0, pe teren propriu, cu CSM Deva, în etapa a VIII-a a Ligii 3, Seria a VII-a! Deva venea la Lupac din postura de lider și n-a reușit să se impună, în ciuda faptului că echipa lui Lucian Dobre a jucat în inferioritate numerică încă din minutul 32, când Danci a fost eliminat!

În urma acestui rezultat de egalitate, Deva a căzut pe locul secund cu 18 puncte, Filiași este lider cu un punct în plus, în timp ce Lupacul este pe locul IV, cu 14 puncte.

La finalul partidei, de la Lupac a vorbit jucătorul Andrea Săndescu: „A fost un meci bun pentru noi, având în vedere că am jucat în zece jucători încă din prima repriză. Pot spune că sunt mândru de colegii mei, am luptat până în ultimul minut și pentru noi este un rezultat bun. Ne-am fi dorit victoria, dar suntem mulțumiți și cu acest egal. Deva este o echipă bună, o știm și din sezonul trecut, am avut meciuri tari cu această echipă. Sunt de părere că putem să ne ridicăm la nivelul acestei echipe și cred că cinci echipe se vor bate pentru play-off. Cred că noi și cu Deva ne vom bate pentru primele locuri și în play-off”.

„Am întâlnit o echipă bună a Lupacului, care venea după șase meciuri în care a pierdut o singură dată. Lupacul este o formație grea, care are o calitate foarte bună și important pentru noi este că am obținut un punct din această deplasare. Consider că și terenul a fost un handicap pentru noi, deoarece n-am putut să facem posesie. Terenul a fost denivelat, iar fiecare echipă în prima repriză a jucat mai mult doar ca să nu primească gol. Repriza a doua a fost mult mai dinamică și am fi putut marca, dar acesta este fotbalul”, a declarat și Ștefan Nanu, antrenorul de la CSM Deva.

Voința Lupac: D. Petruț, R. Dalea, D. Vasilescu, A. Săndescu, F. Cega, A. Vaștag, C. Danci, V. Lolea, M. Jinga, A. Caia și D. Amara. Rezerve: Trașcă, Dan, Banac, Urdea, Giurică, Lucica și Clement.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: CSM Deva