Voința Lupac, punct prețios pe terenul echipei de pe locul 2 - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Partida dintre CSM Deva și AFC Voința Lupac de vineri, 29 octombrie, s-a încheiat cu un scor alb, 0-0, iar cărășenii obțin astfel un punct în prima etapă din retur! 

Dacă în tur, pe terenul de la Lupac, Deva s-a impus la scor de neprezentare, de această dată antrenorul Boșco Vișatovici a pregătit meciul foarte bine, iar cărășenii au încurcat astfel o echipă care se bate cu Reșița la promovare.

„Am întâlnit un adversar bun, care nu degeaba se bate la promovare. Am întâlnit o echipă solidă, cu experiență, dar cred că noi am făcut un joc foarte bun. Din păcate, nu am reușit să marcăm. Nu am avut oportunitățile pe care le-am avut în etapa trecută, când am jucat cu Progresul Ezeriș. Acest joc cu Deva a fost unul de luptă, dar până la urmă sunt foarte mulțumit de rezultatul obținut de băieții mei. Au înțeles perfect ce le-am cerut, am pregătit zic eu bine acest meci și astfel am adus un punct prețios. Urmează încă o deplasare, la Cărbunești de această dată, a treia etapă pe care o jucăm în deplasare și sper ca la acest joc să am tot lotul valid. Vrem să facem un joc bun și să aducem punct sau puncte. Cred că va reveni Cristian Danci, a fost suspendat, el fiind probabil cel mai important jucător din lotul nostru”, a declarat antrenorul Boșco Vișatovici.

Voința Lupac: Căpățână, Carăușu, Banac, Circa, Cega, Lucica, Săndescu, Jinga, Vădrariu, Coviț și Avramovici.

Pe data de 6 noiembrie, Voința Lupac va întâlni în deplasare CS Gilortul Târgu Cărbunești.

JCS-Ștefan Moraru