Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac a învins sâmbătă, 9 septembrie, cu scorul de 5-0 (2-0 la pauză), formația CSO Turceni, din etapa a III-a a Seriei a VII-a! Aceste trei puncte sunt și primele obținute de formația lui Enășescu în acest sezon, după ce în precedentele două partide „croații” au pierdut, 1-3 la Șimian și 1-5 cu Craiova 2 acasă!

S-au evidențiat la partida cu Turceni de pe teren propriu jucătorii Alexandru Avramovici și Abel Ursu, ambii reușind câte o „dublă”, dar și Gabriel Ursu care a înscris unul dintre golurile partidei.

„După aspectul jocului este un rezultat firesc și normal. Am obținut un rezultat pe care-l așteptam de două etape. La Severin am rata mult și neconcentrarea de la finalizare a făcut ca să nu aducem punct sau puncte. În schimb, la acest joc cu Turceni am marcat multe goluri, cu trei marcatori și cred că sunt câteva aspecte pozitive după acest meci. Nu am primit gol, am eliminat din greșeli, alta a fost concentrarea și sunt importante punctele. De fapt, orice punct sau puncte obținute contează. La început de campionat punctele pe care le vom obține ne vor da încredere într-o serie foarte echilibrată. Ne dorim să ne păstrăm cadența, să marcăm și să avem atitudinea corespunzătoare. Felicit tot grupul, echipa, pentru modul cum a gestionat acest joc. Întalnim liderul în etapa următoare, un adversar care are trei victorii din trei, un adversar care s-a întărit cu jucători experimentați. Va fi clar un joc dificil, cum au fost și cele din campionatul trecut, sperăm să gestionăm bine și aceat joc în speranța de a acumula punct sau puncte!”, a declarat antrenorul Adrian Enășescu.

VOINȚA LUPAC: Mereu, Banac, Săndescu, Giurică, Stoia, Marius Mustețea, Danci, Canea, Jinga, Ursu Abel și Avramovici.

În urma acestui succes, Voința a urcat pe locul 7 și are 3 puncte în cont. Urmează pentru Lupac o deplasare dificilă. Pe 16 septembrie, „croații” vor juca cu Jiul Petroșani, formație care ocupă momentan primul loc în Seria a VII-a.

JCS-Ștefan Moraru