Caraş-Severin, Romania

LUPAC – Voința Lupac nu se simte deloc bine în meciurile din deplasare, formația cărășeană pierzând la scor încă o partidă! CSC Ghiroda și Giarmata Vii a câștigat cu scorul de 5-1 cu Voința Lupac, în etapa a IX-a a Ligii 3, Seria a VII-a! În precedenta deplasare, Lupacul a luat 5 goluri și de la ACSO Filiași!

„Am întâlnit un adversar redutabil, un adversar care în fiecare an se bate acolo sus la promovarea în Liga 2, un adversar superior nouă în momentul actual. Am reușit să-i ținem în șah doar vreo 20 de minute. Se vede că nu găsim formula câștigătoare în deplasare, ne-au și lipsit acolo doi dintre jucătorii noștri experimentați, atât Takenori Kawagoe, cât şi Cristian Danci, căpitanul nostru. Fără ei se pare că nu găsim acel echilibru acolo, în centrul echipei, și suferim. Avem o săptămână în care trebuie să ne ridicăm moralul, să muncim mai mult. Urmează meciul de la Craiova 2, echipă care este imprevizibilă, dar sperăm să scoatem un rezultat pozitiv, atât în acest joc, cât şi în partidele pe care le vom avea în continuare!”, a declarat Mircea Manu, antrenorul Voinței Lupac.

După 9 etape, Voința se află pe locul 8, cu doar 7 puncte și urmează un alt joc pe teren străin. Echipa lui Mircea Manu va juca pe 28 octombrie, în deplasare, cu Universitatea Craiova 2.

JCS-Ștefan Moraru