Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac a obținut vineri, 3 decembrie, o remiză, scor 2-2, pe terenul Jiului Petroșani, în ultima etapă din 2021. Pentru cărășeni au înscris Banac și Lucica!

Voința termină anul 2021 pe locul 3, cu 26 de puncte și este surpriza plăcută din această serie a Ligii 3, având în vedere faptul că în sezonul precedent elevii lui Boșco evoluau în campionatul județean din Caraș-Severin.

„În mare parte am dominat jocul, am avut mingea în posesie și am ratat, ca de obicei, ocazii monumentale. Lipsa de concentrare pe faza defensivă ne-a costat, iar adversarul imediat ne-a taxat. În mare parte sunt mulțumit de băieți, de modul cum au răspuns la antrenamente și la meciurile din acest sezon din Liga 3. Din păcate, în ultimele meciuri s-a văzut faptul că s-a acumulat oboseală în rândul fotbaliștilor și randamentul nu a fost cel așteptat. Lotul este în acest moment unul subțire din punct de vedere numeric, dar până la urmă, tot cu acești băieți am ajuns pe locul 3. Vom încerca să menținem același ritm și în jocurile din 2022 și ne dorim să prindem play-off-ul. Nu vom intra direct în vacanță, vom mai face câteva antrenamente, ca să nu ne pierdem ritmul”, a declarat antrenorul Boșco Vișatovici.

Voința Lupac: Căpățână, Cega, Circa, Banac, Popa, Lucica, Săndescu, Danci, Vădrariu, Jinga și Avramovici.

JCS-Ștefan Moraru