Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – AFC Voința Lupac a remizat sâmbătă, 3 septembrie, scor 2-2, în jocul cu ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2, în etapa a II-a a Ligii 3, Seria a VII-a! În urma acestui rezultat de egalitate, echipa lui Dobre obține astfel primul punct din actuala ediție a Ligii 3!

„Croații” s-au aflat de două ori în avantaj pe tabelă, dar au fost egalați de fiecare dată. Manu Jinga și Cristi Danci au marcat golurile Lupacului, iar Pandurii a înscris prin Geană și Brânzan.

„Jocul pe care l-am prestat în prima repriză m-a mulțumit. A fost un joc pe care noi l-am antrenat, îl antrenăm, îl vom antrena în continuare. Nu înțeleg căderea din a doua repriză a jucătorilor. Cred că ne-am crezut învingători. După prima repriză am crezut că o să câștigăm foarte ușor meciul și acest lucru ne-a costat două puncte. Dar, ca și joc în prima repriză, sunt mulțumit. Cred că așa este fotbalul, să începem să construim de la portar, să începem să construim de jos, să avem un joc elaborat de pase. Cred că așa ar trebui să arate fotbalul din ziua de azi. După meci i-am încurajat şi le-am spus că mergem mai departe. Gândiți-vă că am avut din startul jocului 6 juniori. Am întotdeauna foarte mulţi juniori în echipă. Fiind juniori, și poate fiind și la început, noi trebuie să ne antrenăm și să muncim de două ori mai mult ca alții pentru a putea ajunge măcar la nivelul lor. E vorba şi de omogenitate, să se cunoască între ei, dar şi să lucreze mai mult pentru a-și ridica pur și simplu calitatea ca jucători. Sunt foarte multe lucruri de lucrat și de antrenat. Sperăm să avem liniște și să putem să ne antrenăm. Părerea mea este că în şase luni de zile echipa asta va arăta total diferit”, a declarat Lucian Dobre, antrenorul Voinței Lupac.

În etapa a III-a, Lupacul va juca pe 9 septembrie, de la ora 17:00, în deplasare, cu CS Armata Aurul Brad.

JCS-Ștefan Moraru