Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Partida dintre Clubul Sportiv Municipal Deva și AFC Voința Lupac de vineri, 1 aprilie, s-a încheiat cu scorul de 2-0, unul din goluri fiind marcat de fostul jucător al „croaților”, „Ață” Avramovici. Meciul s-a disputat pe stadionul „Dacia” din Orăștie!

La pauză a fost egal, după un joc echilibrat, cu un mic plus ofensiv din partea gazdelor din Deva. În partea a doua însă, două erori personale ale jucătorilor lui Boșco Vișatovici au înclinat balanța în favoarea echipei de pe locul 2.

„A fost o primă repriză foarte bună făcută de noi. Am avut ocazii de-a marca prin Popa și Giurică. De asemenea, am lovit și bara transversală. Noi nu am reușit să ne fructificăm ocaziile pe care le-am avut. În parte a doua a meciului, pe fondul a două greșeli personale, adversarii ne-au taxat și cam acesta a fost istoricul jocului. Din păcate, suferim din cauza greșelilor personale pe care le facem. Indisponibilități la acest joc nu prea am avut, doar pe Arjocan, iar în rest tot lotul a fost valid. Mai este mult de jucat, dar este normal că nu ne-a convenit rezultatul din acest joc, ne-am fi dorit să câștigăm. Încerc până la jocul cu Pandurii să le ridic moralul jucătorilor. Ne așteaptă meciuri tot mai grele, cu adversari foarte buni”, a declarat  Vișatovici.

Voința Lupac: Căpățână, Săndescu (Cristodulo), Banac, Circa, Vichente Marcu (Jivan), Lucica (Dalea), Danci, Vaștag (Bagherea), Jinga, Giurică și Popa (O. Dan). Rezerve: Trașcă, Cega, Hrudei și Bărbulescu.

Urmează din nou un joc în deplasare pentru elevii lui Boșco, pe data de 9 aprilie, cu CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Primul joc de pe teren propriu al Lupacului va fi pe 16 aprilie, când va întâlni CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru