Caraş-Severin, Romania

REŢIŢA – Voința Lupac – Croația Clocotici 8-0 (1-0), în finala pe județ a Cupei României la fotbal.

Stadionul „Gloria“ din cartierul reșițean Lunca Bârzavei a găzduit miercuri, 12 iunie a.c., o manifestare sportivă complexă, organizată de Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin, cu sprijinul clubului gazdă. A fost vorba de festivitatea de premiere a echipelor, la toate treptele, campioane ale județului Caraș-Severin, a golgheterilor de la nivel de juniori și seniori.

Festivitate onorată de Costinel Ristache, președintele A.J.F., împreună cu tot staff-ul forului județean de fotbal, și de Marian Vlasici, primarul comunei Lupac. După care s-a disputat finala etapei pe județ a Cupei României la fotbal, ediția 2013/2014, în care s-au întâlnit Voința Lupac și Croația Clocotici. Partida s-a încheiat cu victoria formației din Lupac, scor 8-0 (1-0), prin golurile înscrise de Răzvan Costachi (3), Chitucea (3), Brumar și Mozici, jucătorii din Clocotici cedând fizic după pauză.

Astfel, gruparea din Lupac, clasată pe locul doi la finalul ediției 2012/2013 a Ligii a IV-a de fotbal, ratând „la mustață“ barajul pentru promovarea în eșalonul trei al fotbalului românesc, s-a calificat în faza superioară a Cupei României.