Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Artistul şi-a pus talentul la bătaie pentru a susţine lupta anti-COVID, concertul pe care-l va susţine la Reşiţa având un caracter umanitar!

Turneul Internaţional Stradivarius 2020 „Piazzolla“ ajunge şi în municipiul reşedinţă de judeţ, violonistul fiind aşteptat să susţină un concert extraordinar cu vioara Stradivarius Elder-Voicu alături de bandoneonistul argentinian Omar Massa.

Referitor la program, protagoniştii concertului precizează: „Propunem un program muzical «Piazzolla 99» îmbinat cu muzica lui Beethoven, Enescu, Massennet, Bach, Haendel, Porumbescu, în grandoarea catedralelor catolice sau curţile acestora, transformate în adevărate săli de spectacol, care definesc timpul în forma cea mai frumoasă formă de expresie a emoţiei“.

Organizat de Teatrul de Vest Reşiţa şi Consiliul Judeţean Caraş-Severin, concertul de la Reşiţa va avea loc sâmbătă, 5 septembrie 2020, de la ora 20.00, la Biserica Romano-Catolică Prea Sfânta Treime din cartierul Govândari (Aleea Herculane, Nr.5). Accesul este în limita locurilor disponibile, acestea fiind limitate în vederea respectării măsurilor impuse împotriva răspândirii noului coronavirus. Preţul unui loc este de 50 lei, sumele obţinute urmând să fie donate Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, prin ONG-ul Salus Remedies pentru lupta anti-COVID.

Rezervările se fac la casieria Teatrului de Vest. Informaţii suplimentare la tel. 0771 654 638 sau pe e-mail teatrulresita@yahoo.com.

JCS-A.G.