Caraş-Severin, Romania

FÂRLIUG – Polițiștii l-au prins pe autor, un bărbat de 39 de ani din județul Constanța!

Potrivit IPJ Caraș-Severin, duminică, 16 octombrie, polițiști de la Secția 1 Poliție Rurală Reșița au reținut pentru 24 de ore și au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă un bărbat de 39 de ani, domiciliat în județul Constanța. Acesta e bănuit că în noaptea de 14 spre 15 octombrie ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei de 81 de ani din comuna Fârliug, ar fi agresat-o fizic și ar fi întreținut cu aceasta raporturi sexuale prin constrângere.

„Astfel, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.10, cel în cauză ar fi pătruns în locuința femeii prin spargerea unui geam de la o cameră și ar fi întreținut cu aceasta relații sexuale, împotriva voinței femeii, apoi a părăsit locuința, fiind identificat la scurt timp de polițiști. Victima a fost transportată la spital, fiind examinată medico-legal și rămânând internată”, transmite IPJ CS.

Astăzi, bărbatul de 39 de ani va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventive. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și violare de domiciliu, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița. Polițiștii precizează că pe întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

JCS-L.A.