Vine Dinamo la Bocsa? - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

BOCŞA – Primarul Bocşei speră să inaugureze stadionul de la Izvor cu un meci amical Bocşa – Dinamo.După scoaterea la licitaţie a lucrărilor de refacere complexă (acoperiş, tribune, vestiare, grupuri sanitare, parcări) şi de îngrădire, se speră ca, la finele lunii august a acestui an, să se deschidă stadionul de la „Izvor“.

„După cum se ştie, şi a devenit proverbial acest lucru, toţi cei care vin să joace fotbal la Bocşa joacă foarte bine în prima repriză, iar în cea de-a doua clachează. Nu este niciun mister – gradul de ionizare negativă e atât de puternic încât cei care vin să joace acolo nu rezistă şi în a doua repriză, o cam încasează, asta ca să zic aşa, în termeni mai populari. Sperăm să se întâmple aşa şi peste câteva luni când vrem să inaugurăm terenul cu un meci amical Bocşa – Dinamo. Fiind dinamovist, cred că mi-aş vedea în sfârşit visul cu ochii“, ne-a declarat primarul Mirel Patriciu Pascu.

Până când se va deschide stadionul, s-a constituit Clubul Sportiv Bocşa, cu mai multe secţii, de la arte marţiale la badminton. Iar primele rezultate au început să apară, o serie de tineri fiind premianţi al diverse concursuri sportive. Despre premii şi participanţi vom reveni într-o ediţie viitoare.

Nina Curiţa