Caraş-Severin, Romania

MĂURENI – A doua ediție a „Kinder Cup Măureni” a fost organizată la finalul săptămânii trecute, în comuna Măureni, de clubul ACS Mundo. Printre participante s-au numărat formațiile de juniori de la CSM Reșița, CFR Timișoara, Ripensia Timișoara, Fortuna Arad, Retezatul Hațeg și ACS Mundo!

Antrenorul Flavius Rița, de la grupa 2014 de la Mundo, a spus: „Cred că am reușit să facem un turneu frumos, mă bucur că vremea a ținut cu noi și a fost prielnică pentru fotbal, iar copiii s-au distrat. Sperăm să nu ne oprim aici, iar pe viitor să organizăm și celelalte ediții ale acestei competiții, poate chiar și la alte categorii de vârstă. Ne dorim ca pe viitor să organizăm această cupă tot la Măureni, dar și la Reșița. Vreau să le mulțumesc echipelor din Arad, Timiș, Hațeg și din Reșița și, de asemenea, mulțumim primarului Brian Filimon pentru susținerea necondiționată și Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin.

„Toate echipele au fost foarte mulțumite de meciurile jucate, fiecare formație a disputat câte cinci meciuri de câte 25 de minute. La finalul turneului toți copiii au fost răsplătiți cu medalii, iar părinții s-au bucurat pentru fericirea lor și au putut să servească grătare, sucuri și dulciuri. Între pauze, copiii s-au putut relaxa în miniparcul de distracție. Toți oaspeți au fost surprinși de condițiile foarte bune pe care le-au găsit la Măureni!”, a declarat și Nicu Belcea, managerul administrativ de la Mundo.

JCS-Ștefan Moraru