Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cosmina, o tânără polițistă de la Secția din Bozovici, a avut parte de o neobișnuită cerere în căsătorie, din partea prietenului Cristian, un salvator cărășean! 

Ea, Cosmina, o tânără de la Secția 6 Poliție Bozovici, el, Cristian, pompier militar din rândul salvatorilor cărășeni. Cosmina a avut parte de o neobișnuită cerere în căsătorie, Cristian profitând de oportunitatea oferită de un exercițiu comun Poliție-Pompieri.

Cei de la IPJ relatează: „Colega noastră a participat împreună cu ceilalți colegi la un exercițiu de cooperare în baza unui scenariu privind producerea unui seism, exercițiu organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Semenic», la finalul căruia a primit o cerere în căsătorie inedită: prietenul ei, Cristian, pompier militar în cadrul instituției, a organizat totul cu complicitatea colegilor, pentru a-i face cea mai frumoasă și autentică surpriză din viața ei. Vizibil surprinsă și emoționată, dar fericită, tânăra polițistă a acceptat cererea în căsătorie, sub privirile tuturor colegilor care au asistat la eveniment. Și de această dată, cooperarea poliție-pompieri s-a dovedit a fi una de succes!“, au conchis polițiștii cărășeni, care încheie manifestându-și bucuria pentru cei doi tineri, cărora „le dorim o viață frumoasă împreună, fără «evenimente nedorite»“.

JCS-A.M.