Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Un flagrant a surprins trei tineri reşiţeni, cu vârsta între 25 şi 27 de ani, în timp ce ofereau spre vânzare 2,5 kilograme de cannabis. În maşina lor, s-a găsit un pistol, iar acasă încă jumătate de kilogram de droguri!

Oamenii legii i-au depistat în flagrant delict la Reșița, pe cei trei tineri care ce ofereau spre vânzare cannabis. În momentul prinderii lor, în autoturismul folosit de ei a fost găsit un pistol de tip airsoft. Polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare, în județ, la locații folosite de persoanele în cauză, în urma cărora au fost descoperite și ridicate 0,5 kilograme de cannabis.

„Din cercetări a rezultat faptul că drogurile de risc ar fi provenit din Spania și ar fi fost introduse în țară cu scopul de a fi distribuite în județul Caraș-Severin, în special în municipiul Reșița. Cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu“, informează IPJ CS.

JCS-A.M.