Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Accidentul s-a produs astăzi, în jurul prânzului, pe Calea Severinului din Caransebeș!

Astăzi, în jurul orei 12.20, pe Calea Severinului din municipiul Caransebeș, s-a produs un accident rutier, o autospecială aparținând Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic”, care se deplasa la stingerea unui incendiu de vegetație, răsturnându-se și acroșând ușor un autoturism care circula din sens opus.
„În autospeciala ISU se afla un echipaj format din 4 pompieri, în urma evenimentului 3 dintre aceștia, pasageri, fiind răniți ușor și transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Atât conducătorul autospecialei, cât și cel al autoturismului au fost testați cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu au consumat băuturi alcoolice”, au transmis cei de la ISU „Semenic”, potrivit cărora la nivelul Detașamentului de Pompieri Militari Caransebeș se vor întreprinde măsuri specifice de cercetare și evaluare a situației.
De asemenea, polițiștii efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
Pentru degajarea drumului, la locul accidentului au fost aduse o macara de la Hidroconstrucția Caransebeș și una de la ISU Banat Timiș. Autospeciala avariată a fost retrasă la subunitate și traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri de mers.
JCS-L.A.