Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Un grav accident rutier, produs pe DN 58, la ieșirea din Reșița spre Caransebeș, a fost raportat în această seară la 112. La fața locului, salvatorii au putut afla că în incident au fost implicate două autoturisme, o persoană fiind decedată, iar alta încarcerată!

De asemenea, alte două persoane au necesitat îngrijiri medicale, dintre care una minoră. A cincea persoana a fost evaluată la fața locului, refuzând inițial transportul la spital.

Potrivit Poliției județului, în jurul orei 18.10, „la ieșire din Reșița spre Caransebeș, pe DN 58, la Kilometrul 35+900 de metri, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și vătămarea corporală a altor 3. Din primele cercetări s-a stabilit că pe un sector de drum fără iluminat public stradal, un pieton în vârstă de 58 de ani, din Bocșa, care nu purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante, ar fi fost surprins și accidentat de un autoturism care circula din direcția Caransebeș către Reșița, al cărui conducător, un bărbat de 35 de ani, din Reșița, după impact, ar fi virat brusc stânga, pătrunzând pe sensul opus unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autovehicul, condus de un bărbat de 51 de ani, tot din Reșița. În urma accidentului a rezultat decesul pietonului și rănirea altor 3 persoane, conducătorul auto de 51 de ani și 2 pasageri din același autoturism, toți 3 fiind transportați la spital pentru îngrijiri și investigații medicale“.

JCS-A.M.