Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Femei, violență, alcool, limbaj vulgar, toate astea par să facă parte dintr-un scenariu de film, dar reprezintă o situație reală petrecută în cartierul Govândari din municipiul Reșița!

Aseară, în jurul orelor 22.30, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, tulbură ordinea și liniștea publică. Grupa de intervenție s-a deplasat la adresa indicată și a constatat că o femeie în vârstă de 35 de ani și-a agresat fizic membrii familiei, lovindu-i în repetate rânduri cu pumnii și picioarele.

În prezența jandarmilor cărășeni, aceasta, împreună cu o soră de-a sa, a continuat să manifeste un comportament violent, atât fizic, cât și verbal, fapt pentru care s-a impus măsura încătușării.

La fața locului a fost solicitat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Caraș-Severin, cele două surori fiind transportate la spital, iar în urma evaluării de către un medic specialist, s-a luat măsura internării uneia dintre ele, la secția de Psihiatrie. Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amendă în cuantum de 2000 de lei.

JCS-L.A.