Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – O execuție fabuloasă a antrenorului-jucător de la ACS 2017 Slatina-Timiș a adus victoria în jocul decisiv cu Magica Balta Caransebeș!

E cam gata și la Liga a IV-a, după victoria trupei lui Neagu în fața favoriților de la Magica Balta, o echipă care la ce transferuri a făcut în pauza de iarnă nu ar fi trebuit să aibă probleme în a ajunge la barajul pentru Liga 3. N-au fost de ajuns însă doar numele jucătorilor transferați de formația din Balta Sărată, astfel că în jocul decisiv, de ieri, de la Slatina-Timiș, gazdele s-au impus prin golul „specialitatea casei” al celui mai bun fotbalist al Ligii a IV-a de ani buni, Adrian Neagu. Acesta a transformat impecabil o lovitură liberă, gol care avea să aducă victoria și calificarea la baraj, pentru că doar un „accident” i-ar mai putea împiedica pe cei de la Slatina Timiș să nu joace cu promovarea pe masă. „Victorie magică împotriva celor de la ACS Magica Balta. Un pas important pentru câștigarea campionatului și promovarea în Liga 3.”, a fost reacția de imediat după partidă a celor de la Slatina-Timiș.

De partea cealaltă, dezamăgire mare, mai ales că echipa antrenată de Ion Bica a fost susținută în jocul de ieri de câteva sute de persoane venite de la Caransebeș: „Din păcate, am pierdut în fața celor de la ACS 2017 Slatina-Timiș și șansele noastre de a merge la baraj sunt aproape nule. Ne cerem scuze sutelor de oameni care au venit să ne susțină astăzi!!! Dar încă o dată s-a demonstrat că nu întotdeauna echipa mai valoroasă câștigă și de aceea este frumos acest sport. Mergem înainte! Forza Magica Balta!”

Mai trebuie spus că derby-ul a avut parte de arbitri de Superliga, la centru fiind Szabolcs Kovacs, fratele numărului 1 din arbitrajul românesc, Istvan Kovacs.

Așadar, dacă nu se întâmplă vreun „accident” fotbalistic în cele trei etape rămase de disputat, trupa lui Neagu ar putea merge la barajul pentru promovarea în Liga 3. Acolo va întâlni CSO Turceni, campioana județului Gorj, în dublă manșă, pe 17 iunie 2023, ora 18:00, turul, pe terenul gorjenilor, respectiv 24 iunie 2023, ora 17:30, returul la Slatina-Timiș.

JCS-R.M.

FOTO/VIDEO: ACS 2017 Slatina-Timiș