Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Clubul Sportiv Școlar Reșița face selecție pentru secțiile unde a avut performanțe remarcabile de-a lungul timpului! Așadar, copiii au multe ramuri sportive de unde să aleagă, trebuie doar să vină și să încerce un sport!

CSȘ Reșița încearcă printr-un spot publicitar să atragă tinerii către o ramură în care sportivii care au obținut mari performanțe precizează beneficiile aduse de fiecare sport în parte.

De secția de lupte se ocupă antrenorii Florin Dință și Andrei Franț, la atletism sportivii sunt pregătiți de Ștefan Nagy, Octavian Bârsanu și Cornel Moruț, la schi coordonator este Adelin Preda, la natație antrenori sunt Marius Crețeanu, Nadia Câmpan, Cecilia Ardeleanu și Sergiu Ghimboașă, de gimnastică ritmică se ocupă Luminița Lațcu și Daniela Tîrba, la gimnastică coordonatori sunt Alexandru Avram, Mihaela Rugaci, Robert Pașca și Gheorghi Rotaru, iar la secția de fotbal antrenori sunt Rafael Lupu și Robert Nosal.

În videoclip apar campioni precum Diana Franț, Daria Grigoroiu, Cristian Roiban, Denis Popescu, Flavius Koczi sau Robert Lupu, aceștia invitându-i pe cei mici să vină în sălile sau pe terenurile de sport.

JCS-Ștefan Moraru