Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Primul episod al campaniei despre Cupa României îl are ca ambasador FRF pe Miodrag Belodedici, de 5 ori câștigător al Cupei, și în postura de gazdă specială pentru trofeu pe Dorinel Munteanu, jucătorul cu cele mai multe meciuri pentru naționala României, dar care nu a cucerit Cupa României! Nici ulterior, din postura de antrenor!

Așadar, trofeul Cupei României se oprește pentru prima oară la Reșița, unde Belodedici a fost reporter, iar Dorinel l-a primit cu emoție.

Cum mătura pe perioada armatei stadionul Ghencea, împreună cu Gică Popescu și tatăl lui George Țucudean!

Povestea tuturor campaniilor de Cupă în care a râvnit mereu la trofeu!

De ce a ajuns la Dinamo în tinerețe, clubul său favorit, deși era deja în curtea Stelei și cum a trebuit să returneze prima de instalare!

Echipa FRF, împreună cu personalități fotbalistice și sponsorii competiției, alcătuiește un prim 11 din suporteri înfocați, mari jucători care au visat la trofeu fără să îl poată cuceri, antrenori legați de povestea minunată a Cupei. Pentru că toți, împreună, scriem în fiecare an această poveste!

Aceasta este campania CUPA VINE LA TINE!

Începând cu 10 iulie 2020, trofeul Cupei României va ajunge în fiecare zi la unul din cei care formează primul 11, însoțit de un ambasador FRF.

SURSA: FRF.RO