Caraş-Severin, Romania

TOPLEȚ – În urmă cu puțin timp, pe DN 6, în zona localității Topleț, la limita cu județul Mehedinți, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui bărbat și rănirea altor 4 persoane, dintre care 3 copii!

Autoturismul în care se aflau cele 5 persoane intrase pe sensul opus de deplasare, unde s-a izbit frontal cu o autoutilitară. Cele 4 persoane rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale. În acest moment, polițiștii efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul, iar traficul rutier în zonă se desfășoară dirijat pe un singur sens.

Potrivit salvatorilor de la ISU, la sosirea echipajelor, una dintre persoanele adulte a fost găsită decedată, în afara autoturismului, iar o alta era încarcerată. Au fost transportați la spital 2 adulți și 2 minori. Acționează, în sprijin, Detașamentul de Pompieri Orșova de la ISU Mehedinți, cu un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD. De asemenea au fost alocate două ambulanțe SAJ și elicopterul SMURD Caransebeș.

JCS-A.M.

VIDEO: News-Mehedinți