Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Nu mai puțin de 160 de persoane – pompieri militari și civili, polițiști, silvicultori, cetățeni, reprezentanți ai administrației publice locale și ai unor agenți economici – au pus umărul la stingerea focarelor!

Doar așa, printr-un efort deosebit, s-a reușit la Reșița localizarea și limitarea incendiilor din cartierele Câlnic și Moniom, sub coordonarea operațională a ISU Caraș-Severin. Suprafața afectată a fost estimată la aproximativ 200 ha (fond forestier, pășuni împădurite, fânețe etc).

„Au fost mobilizate numeroase resurse materiale din dotarea structurilor implicate necesare pentru stingerea incendiului. Intervenția a fost asigurată din aer de un elicopter MAI care a efectuat 21 aruncări, alimentarea cu apă fiind realizată din Lacul de acumulare Secu.“, transmite ISU „Semenic“.

Peste noapte, forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița au rămas în zona de intervenție pentru supraveghere, patrulare și pentru a acționa la nevoie. Iar pentru miercuri dimineață a fost programată o nouă recunoaștere, ce va fi efectuată cu sprijinul elicopterului, pentru a fi reevaluată situația.

JCS-A.M.

1 Comentariu

  1. rica venturiano Reply

    atata politie, politie locala, jandarmerie, sri , pompirei nu sunt in stare sa gaseasca cauza acestei poluari , care deranjaza locuitorii judetului. suntem pe prima pagina a stirilor nationale cu acesta porcarie creata de unuii locuitori iresponsabili

Adaugă comentariu