Victorie cu Pandurii, urmează la rând Deva! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița s-a impus sâmbătă cu 2-0, în fața lui CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, în prima etapă a play-off-ului de promovare al Ligii 3!

Dacă precedentele două întâlniri s-au terminat la egalitate, de această dată rosso-nerii au reușit să obțină cele trei puncte după un joc pe care l-au dominat de la un capăt la altul. Primul gol al reșițenilor a fost marcat de Valentin Lazăr în minutul 21 din penalty, după ce un fotbalist al Pandurilor a comis henț în careu. A doua reușită a rosso-nerilor a venit imediat după pauză, când Valentin Munteanu a scăpat singur cu portarul, pe care l-a executat cu șut elegant în dreapta acestuia. Ocaziile cele mai mari în partea secundă le-au aparținut tot elevilor lui Dan Alexa, dar aceștia n-au mai găsit calea către gol.

„Am făcut un joc bun și dacă adversarii noștri ne-au dat posibilitatea de a pleca pe contraatac, noi am profitat de acest lucru. Am mai avut încă trei sau patru situații mari de a înscrie, dar cred că este o victorie muncită. Am arătat bine din punct de vedere al determinării. Pandurii este singura echipă pe care n-am reușit să o învingem până la acest joc. Formația din Târgu Jiu are în componență jucători buni și chiar foarte buni și nu știu cum de este abia pe locul 4. Cred că locul acestei echipe ar trebui să fie mai sus. Pentru noi este foarte important meciul de sâmbătă cu CSM Deva. În eventualitatea în care vom câștiga meciul cu Deva, primul loc îl avem cam asigurat. Mediop este în continuare accidentat și este un fotbalist foarte important pentru noi. Îi simțim lipsa, dar avem fotbaliști de calitate care pot face diferența în multe momente ale jocului. Îl așteptăm pe Mediop să revină, este golgheterul nostru și este fotbalistul providențial al echipei. Este clar faptul că echipa noastră arată mai bine cu el în teren. Sperăm ca va reveni la meciul cu Deva”, a declarat antrenorul Dan Alexa.

CSM Reșița: Sebastian Micu, Ștefan Bărboianu, Alin Dudea, Ștefănița Manolache, Nicolae Sima, Ion Vasluian, Valentin Munteanu, Amir Jorza, Laurențiu Breșneni, Valentin Lazăr și Marian Drăghiceanu. Rezerve: Cristian Zimmermann, Ionuț Cioinac, Nicușor Fota, Sergiu Rimovecz, Sebastian Velcotă, Călin Cristea, Alexandru Negru, Aboubacar Gakou și Andrei Mura.

Pandurii: Alexandru Oprița, Robert Petre, Marius Savu, Mihai Stancu, Robert Stancu, Ovidiu Lupuleț, Alfred Mensah, Cristian Moldovan, Ovidiu Rașoveanu, Peniel Obeng și Andrei Georgescu. Rezerve: Iovicin, Afrim, Peia, Habet, Aerts și Dumitrescu.

În etapa a doua a play-off-ului de promovare, CSM Reșița va juca pe 9 aprilie, tot pe teren propriu, cu CSM Deva.

JCS-Ștefan Moraru