Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Astăzi le-am făcut o vizită celor de la Vetlink, unde am rămas plăcut impresionată de modul de lucru, de amabilitatea și răbdarea cu care echipa de medici veterinari își întâmpină pacienții blănoși și stăpânii acestora!

Mi-am dat seama de dragostea și grija cu care își desfășoară activitatea prin acțiunile și comportamentul echipei.

Una dintre doamnele drăguțe de acolo a spus: „Este nevoie să avem mare grijă cu ea (se referea la o pisicuță), deoarece este ca un mic copil.Mai frumos de atât nu putea fi spus.

Deși agitația a fost mare, cei de acolo au împărtășit profesionalism, căldură, pozitivitate și au discutat cu fiecare client în parte.

În privința unui control sau a unei intervenții, clienților li s-a explicat diagnosticul pe îndelete, ce ar fi eficient să facă și care sunt etapele procesului de vindecare al animăluțului.

Să nu zic cu câtă grijă și interes au realizat fiecare consult, au examinat pacienții blănoși foarte bine și cu mare atenție, pentru ca totul să fie în regulă. Clienților li s-a răspuns la fiecare întrebare cu calm și cu răbdare.

Principiul acestora este să trateze cu respect, pasiune și grijă fiecare persoană care le trece pragul.

Asta înseamnă să-ți placă ceea ce faci, iar ceea ce faci, să faci cu toată dăruirea.

Pentru a vă convinge de cele spuse mai sus, vă invit să faceți o vizită echipei Vetlink, iar dacă animăluțul dumneavoastră este bolnav, să știți că cei de la Vetlink fac tot posibilul să-l facă sănătos și voios. Îi găsiți în Reșița, Str. George Enescu, Nr. 2, Sc 1, Ap. 2.

Aceștia vă stau la dispoziţie cu sfaturi, consultații şi soluţii complete, care să ducă la îmbunătăţirea sănătăţii şi a bunăstării animalului dumneavoastră de companie.

JCS-Cornelia Nagy