Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Atunci când vine vorba de sănătatea animăluțelor noastre de casă, de multe ori suntem neîncrezători că aceștia pot primi îngrijirea necesară, tratamente cum se cuvine și pot avea parte de personal calificat, care să le trateze cu multă răbdare și atenție.

De aceea îți facem cunoștință cu membrii echipei Vetlink, devotați, pasionați și pregătiți să rezolve orice caz pentru ca partenerul blănos al fiecăruia să fie sănătos și voios.

Aceștia sunt specializați într-o gamă variată de servicii veterinare:

– Consultații și tratamente;

– Chirurgie și stomatologie veterinară;

– Detartraj;

– Analize medicale;

– Teste rapide de diagnostic;

– Ecografie;

– EKG;

– Prelevare Tensiune Arterială;

– Vaccinări, deparazitări;

– Implantare microcipuri;

– Eliberare pașaport.

Pe lângă aceste servicii, Vetlink dispune de farmacie veterinară, ce presupune:

– Medicamente de uz veterinar;

– Suplimente;

– Hrană pentru animale de companie;

– Hrană pentru animale de rentă;

– Produse pentru întreținere și igienă;

– Diferite accesorii.

Din dorința de dezvoltare și din dragoste pentru animale, doresc mereu să se dezvolte și să învețe noutăți în ceea ce privește meseria pe care o practică. Astfel vin în sprijinul dumneavoastră cu aparatură performantă și personal bine pregătit, asigurând astfel cele mai înalte standarde de calitate, la prețuri accesibile.

Îi recomandă în oferirea serviciilor, pasiunea și respectul pe care l-au manifestat față de clienții lor, dar și experiența dobândită de-a lungul anilor. Aceștia tratează fiecare caz cu seriozitate, echipa conștientizând că e necesar să respecte un standard înalt de conduită profesională. Astfel se implică constant în fiecare situație și fac tot posibilul să rezolve orice caz.

Pentru a te convinge singur de aceste lucruri, echipa te așteaptă la cabinetul lor din Reșița, Str. George Enescu, Nr. 2, Sc. 1, ap. 2.