Vela: Toţi consilierii liberali de la Oraviţa vor răspunde cu funcţia! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Preşedintele PNL Caraş-Severin, Marcel Vela, este indignat de faptul că aleşii locali liberali de la Oraviţa nu au fost prezenţi la şedinţa de joi în cadrul căreia preşedintele Consiliului Judeţean, Romeo Dunca, voia să prezinte proiectul pentru reabilitarea sanatoriului Marila. În cadrul şedinţei, consilierii orăviţeni trebuiau să aprobe transferul sanatoriul Marila în administrarea CNI!

Romeo Dunca a fost concis: Orice, dar până aici! „Ședința de la Oravița a fost doar de informare, deoarece nu am avut numărul suficient de consilieri. Se pare că cele 37 de grade au învins dorința noastră de a urgenta lucrurile şi a face ceva util pentru comunitate. Un președinte, un vice şi doi primari, alții decât cel al localității Oravița, nu au fost suficient de convingători pentru a mobiliza toți consilierii. Deşi noi am venit tot pe 37de grade am mers. Cu siguranță printre cei absenți există si motivați. De exemplu, cei care sunt plecați în străinătate de dinainte de anunțarea ședinței sau internații în spital. În rest ce poate fi mai important decât şansa sanatoriului Marila de a fi reabilitat? Dar vom face rânduială şi vom transforma în realitate dorința noastră benefică pentru cetățeni. Nimic nu e mai grav decât zădărnicirea efortului unui grup de oameni ce vor lucruri bune si asta chiar de către colegii de partid. Fie ei chiar și speriați de presiunea zvonului că Mocioalcă, prin Almăşan, ar face regulile la Oravița. Orice, dar până aici! Pentru noi toți, PSD-işti, PNL-işti sau oricare alţii din alte partide, Marila trebuie să rămână mult mai importantă decât răfuielile de grup de la consiliul local. Şi fiindcă suntem o echipă, acum rămâne sarcina dlui Marcel Vela să ia măsuri“, a spus preşedintele Consiliului Judeţean, Romeo Dunca.

Iar șeful PNL Caraș-Severin ne-a declarat că se vor lua măsuri, chiar drastice. „Sper să fie doar coincidenţe nefericite, pe care oricum le vom analiza în prima ședință a noului BPJ. Dacă până luni, când domnul președinte al Consiliului Județean va pleca la Bucureşti să susțină acest proiect atât de necesar Banatului, nu se va adopta hotărârea de consiliu local, vor răspunde cu funcţia, conform Statutului, toți consilierii PNL din Oraviţa care erau în zonă şi nu s-au prezentat la şedințe, ori nu au răspuns la telefon“, ne-a precizat Marcel Vela.

JCS-Nina Curiţa