Caraş-Severin, Romania

BOCȘA – La Bocșa apele sunt tulburi, dupa anunțarea demisiilor de către primarul Emanuel Dănilă și viceprimarul Cătălin Tatu!

Dacă primarul a demisionat din motive medicale, parcurgând o perioadă grea de refacere după ce a trecut prin infecția cu noul coronavirus, Bocșa înregistrează și o premieră a demisiei de echipă. Viceprimarul Tatu a renunțat și el la funcția pe care a acceptat-o la începutul mandatului doar pentru a-l ajuta pe noul primar Dănilă, negiljându-și astfel afacerile firmei.

Întrebat de situația politică de la Bocșa, președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, ne-a declarat: „De obicei nu comentez deciziile personale de acest gen, pentru că fiecare știe cel mai bine prin ce trece, fie că vorbim de sănătate sau de bussines-ul de familie. Deși le-am spus să-și explice public gestul, dar văd că încă nu au făcut-o, eu regret ce se întâmplă la Bocșa, dar trebuie să fim sinceri și să recunoaștem că sănătatea este mai importantă decât orice funcție publică. Îmi pare rău de situația creată, deoarece cetățenii au votat cu încredere și am făcut eforturi mari la alegerile locale, văzând în noua conducere o șansă pentru viitorul întregii zone de pe valea Bârzavei. Dar asta este viața, mereu surprinzătoare și o lupta chiar cu noi înșine. Vom decide împreună cu consilierii locali din Bocșa ce vom face în viitorul apropiat. Iar pentru următoarele alegeri, spun că Bocșa merită un edil tânăr, cu viziune și experiență, care să lupte inclusiv împotriva caracatiței cu ecouri mai vechi, care bântuie și acum prin primărie. Daca mă întrebați de numele persoanei care va rezolva toate aceste probleme complicate, vă spun că ar putea fi vorba de cineva, gen… Brian Filimon, primarul de la Măureni”.

JCS-Nina Curița