Vela președinte, Popa și Marșalik îl secondează! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Președintele în funcție al PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, a fost reales cu o largă majoritate, cu un număr de 374 de voturi din 383 valabil exprimate! 

Sâmbătă, 17 iulie 2021, în cadrul Comitetului de Coordonare Județean al Partidului Național Liberal Caraș-Severin, la Sala Polivalentă din Reșița, au avut loc alegerile pentru un nou președinte și Biroul Politic Județean.

„Rezultatul alegerilor din cadrul PNL Caraș-Severin este o confirmare și o validare a rezultatelor obținute de conducerea organizației în ultimele alegeri, a rezultatelor obținute de întreaga echipă PNL Caraș-Severin, prin primarii de orașe și comune, la nivelul reședinței de județ, la nivelul Consiliului Județean, precum și în alegerile parlamentare. Anul electoral 2020 a reprezentat pentru organizația PNL Caraș-Severin un an cu adevărat de excepție în care toate funcțiile importante de la conducerea județului au fost câștigate de PNL, iar în ansamblu, PNL Caraș-Severin a ocupat un loc de top între organizațiile PNL din toată țara, rămânând o organizație de forță în cadrul partidului. Mesajele tuturor participanților la eveniment au subliniat atmosfera de echipă unită care a marcat mandatul conducerii care și-a încheiat mandatul, dar și a celei care își începe de astăzi un nou drum în urma alegerilor“, se arată într-un comunicat de presă al liberalilor cărășeni.

„Le mulțumesc tuturor colegilor care au crezut în acest proiect, în reconstrucția pe care am făcut-o în ultimii ani. Rezultatele vin întotdeauna unde este liniște și respect pentru muncă. Le mulțumesc pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și pe care o acordă în continuare echipei noastre de a conduce organizația, dar și destinul acestui județ.
Le suntem datori lor, dar și oamenilor din tot județul să reușim să dezvoltăm Banatul de Munte și localitățile noastre”, a spus Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin.

La eveniment au mai participat Siegfried Mureșan – europarlamentar, Gheorghe Falcă – europarlamentar și președinte PNL Arad, Alina Gorghiu – senator de Timiș, Ionuț Stroe – deputat de Dolj, Ben-Oni Ardelean – deputat de Timiș și Alin Nica – președinte al Consiliului Județean Timiș.

Componența noii conduceri a PNL Caraș-Severin pentru viitorii patru ani este următoarea:
Președinte – Vela Ion Marcel
Prim-Vicepreședinți
1. Marșalic Jaro Norbert
2. Popa Ioan
Vicepreședinti:
1. Românu Gheorghe
2. Brian Filimon
3. Ungur Andrei Vasile
4. Cîrdei Iustin Doru
5. Rusu Ioan
6. Roma Gheorghe
7. Dacica Adrian Laurențiu
8. Miclău Cristian
Membri:
1. Cojocariu Ioan
2. Crîsnic Petru Novac
3. Curiac Gheorghe
4. Gâfu Cristian
5. Golu Mircea Cătălin
6. Ispas Arin
7. Lechici Ilie Mirco
8. Miloș Ion
9. Quint Felicia
10. Răduță Romeo Silviu
11. Siladi Raul Andrei
12. Spausta Maria
13. Sporea Ghiță
14. Vela Ioan Cristian
15. Vlasici Marian

– Trezorier:
Surdu Daniel George
– Secretar General:
Radoi Ovidiu

Din Biroul Politic Județean mai fac parte de drept, conform Statutului PNL, având calitate de vicepreședinți, Dunca Romeo ca președinte al Consiliului Județean si deputatul Rujan Dumitru.

Totodată, au fost anunțați și liberalii care vor reprezenta organizațiile interne ale PNL Caraș-Severin până la următoarele alegeri organizate de către fiecare structură politică în parte, astfel:
-Liga Aleșilor Locali – Blaga Sorin
-Organizația Seniorilor Liberali – Chisăliță Ion
-Organizația Femeilor Liberale – Drăgilă Mihaela
-Tineretul Național Liberal – Pleșa Andra
-Organizația Oamenilor de Afaceri – Brumar Liviu