Caraş-Severin, Romania


ADVERTORIAL. Ce poate fi mai potrivit pentru un prânz într-o zi de toamnă, decât o delicioasă mâncare cu varză călită la cuptor cu ciolan afumat de la AGIL. Un preparat tradițional românesc și care nu este greu de pregătit dacă folosești produse proaspete de la AGIL!  
Ingrediente:
– 1 ciolan afumat,
– 1 varză potrivită,
– 2 morcovi,
– 2 cepe,
– 200 gr. roşii decojite,
– 1 ardei mare,
– ulei, sare, piper,
– cimbru,  2-3 frunze de ţelină.

Preparare: Varza o curațăm de primele foi, o tăiem și o frecăm cu puțină sare. Ceapa o tăiem cubulețe și o călim în ulei, peste ceapă punem ciolanul întreg și puțină apă, când dă în clocot adăugăm varza și completăm cu apă. Legumele le tăiem cubulețe și le adăugăm în ciorbă, la fel și roșiile decojite. Potrivim de sare, piper și punem cimbrul și frunzele de țelină.

Întotdeauna, pentru un fel principal tradiţional românesc, alege ciolanul afumat de la Agil. Conţine: ciolan de porc, sare, condimente. Totul iese gustos pentru că AGIL ţine la tradiţie!

AGIL: SAVUREAZĂ BUCURIA TOAMNEI CU NOI!