Vânzătoarele de sex, scoase la transpirat pentru amenzi - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – După ce Jurnal CS și caon.ro sesizau, zilele trecute, binecunoscutul fenomen de pe E70, unde se munceşte încă şi prin cea mai veche meserie din lume, jandarmii angrenaţi în stârpirea fenomenului n-au stat de şase degeaba și au trecut la sancțiuni.

Spunem asta pentru că în 22 ianuarie au reuşit să prindă fix şase tinere care-şi vindeau trupurile calde bieţilor şoferi îngheţaţi de temperaturile scăzute din ultimele zile.

Jandarmii povestesc că „au desfășurat o acțiune punctuală pe raza municipiului Caransebeș, prilej cu care au fost identificate șase femei care, pentru a obține foloase materiale, încercau să atragă persoane în vederea practicării de raporturi sexuale. În conformitate cu atribuțiile conferite de legislație, cele șase tinere au fost sancționate de jandarmi cu amenzi în valoare de 500 de lei fiecare“.

Aşadar, tinerele au de ieşit în continuare pe stradă, la produs, să scoată pârleala de pe amenzi. Că, până la urmă, legea le interzice, dar le obligă…

Jandarmii ne mai spun că, potrivit Legii 61/1991, „atragerea de persoane, sub orice forma, sâvârşită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale, precum şi îndemnul sau determinarea, în acelaşi scop, a unei persoane la săvârşirea unor astfel de fapte se amendează cu 500 de lei până la 1.500 de lei“. 1.500 de lei? Multă muncă şi sudoare printre zgribulitele de pe European…

JCS-A.M.