Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Vicepreşedintele Partidului Ecologist Român este cărăşean, este omul de afaceri Valentin Armaşu, iar proiectele sale politice şi pentru judeţ ni le va dezvălui în curând…

Partidul Ecologist Român se conturează zi de zi drept alternativa politică serioasă pentru români, în detrimentul PSD şi PNL. PER continuă să atragă oameni importanţi, cu expertiză profesională si politică şi să facă pentru Caraş-Severin o organizaţie puternică.

Organizaţia judeţeană a PER Caraş-Severin este condusă de Valentin Armaşu, un om de afaceri cunoscut în domeniu, un antreprenor de succes, un familist convins. Persoană dinamică, constructivă, cu notorietate în judeţ, Valentin Armaşu a conturat faptul că PER se detaşează în opinia publică „drept partidul- alternativă pentru români, în raport cu aceleaşi vechi structuri, PSD, PNL şi USR. PER rămâne atent şi ţine cont de aşteptările reale ale românilor săturaţi de lipsa de soluţii şi de minciunile grosolane şi zgomotoase revărsate asupra lor de actualele partide parlamentare“.

La nivel naţional, PER cere amânarea alegerilor locale. Idee cu care Valentin Armaşu este de acord. „Asa cum Guvernul Orban, în primăvara, era dispus să sacrifice tot, inclusiv sănătatea românilor pentru a declanșa alegeri anticipate, fiind oprit doar de pandemia cu Covid, și de această dată este nevoie ca politicienii să pună românii deasupra intereselor meschine de partid. Alegerile din toamnă ar trebui amânate însă dacă nu vor fi amânate eu cred că PER va fi o surpriză la aceste alegeri. Vom reuşi să avem candidaţi în foarte multe localităţi“, susţine Armaşu, care este coordonator al filialelor Partidului Ecologist Român din judeţele Mehedinţi şi Hunedoara şi preşedintele PER Caraş-Severin.

De ce a ales Valentin Armaşu să facă pasul în politică? Cine este Valentin Armaşu şi ce îşi doreşte pentru partidul pe care îl conduce în trei judeţe? Care sunt problemele judeţului şi cum vede dezvoltarea lor? Despre toate acestea şi multe altele, într-un articol viitor.